29 April 2010

Уважаеми народни представители,

Вие сте тъп грозен рогат добитък. Бихте ли били така учтиви, моля, да направите едно добро дело и да скочите от някъде нависоко, вместо да хабим боеприпаси по вас?
Уважаеми г-н Борисов,
Да ви еба и какъв сте селянин. Винаги сте бил. Бяхте още през далечната 2006-та, когато произнесохте онази незабравима/ незабравимо идиотска реч като новоизбран кмет софийски. Бяхте и преди това, когато сп. Дъга направи карикатура с Вас, облечен като Батман Kick-ass стил. Не гласувах за Вас на последните избори. Няма да гласувам за Вас на никои избори. Вие сте срам за България и трябва да Ви изгонят от държавата със специален закон. Нова анти-Борисова Конституция на Република България Безбойкова.
Уважаеми г-н Президент, май френд,
Преди много години щях да гласувам за Вас. Така или иначе Ви е последен мандат, вземете и направете нещо. И номерът "Президентът пък каква власт има" не минава вече. Отдавна спря да минава.
Драги НПО-та, като спрете да събирате пари от джоба на средностатистическия българин, който, колкото по-беден става, толкова повече започва да го боли за другите и иска да дава още повече пари, седнете и поразсъждавайте, дали не трябва да си насочите усилията в посока да накарате Правителството ни да се държи като едно Нормално Европейско Правителство и да започне да започне да отпуска пари от бюджета за животоспасяващи и безбожно скъпи лекарства и изследвания.
Уважаеми Младежки организации, Парламенти, Общински съвети, Ротари, БЧК и GGP, да, виждам ви колко сте заети всичките от проекти и семинари. Сега, като си изкарате главите от онези-части-на-тялото-където-слънце-не-изгрява и спрете да си начесвате езиците по сесии и събрания колко сте велики, седнете и направете нещо полезно за обществото. Има неща, след които ще се удряте в гърдите пред останали себеподобни, има и други неща, които не само, че може да имат някакъв медиен отзвук, ами и може всъщност да доведат до някаква промяна. И не ми говорете глупости, моля.
Драги всички останали,
Нищо не зависи от децата ви. Вие имате право на глас, вие имате житейски опит. Използвайте ги. Бойко нема дойде нъ упраи. И царю не нъ упраи. И извънземните даже вече се отказаха да нъ упраят.
Това е положението.

Ваша разочарована,
Нели Ж.

2 comments:

desislava said...

адски добро. респект. може ли да си го пейстна във фв?

desert rose said...

да бе, ест.