30 December 2008

New Year's Resolution

Ден преди новата година и вече си мечтая какви късмети бих искала да ми се паднат от баницата, навреме и точно, когато трябва да се случат. Най-добре едновременно.
. Глазгоу - сигурно е прекрасен в този период от годината, а сигурно по принцип си е. И дори да имам прекалено големи изисквания от един-единствен град, искам да съм там, да го почувствам и да се уверя сама, че наистина нещо му куца.
. Себастиан - искам да се влюбя в човек с това име. Дори не знам къде се зароди идеята, но това име е наистина прекрасно. В. по въпроса се засмя. Но пък предвид нейния "it's complicated"-статус, не смятам, че е най-удачният човек да питаш по такива въпроси.
. Искам да съм малко по-малко любопитна и да не ме боли главата после. Искам също и да различавам хубавото вино от не-толкова-хубавото.
. Искам всички концерти на света да се случат наистина, без last minute инциденти и заплашване със саморазправа.
. Сигурно ще е клише, но искам още 7000 неща, някои ги искам още отпреди, за други просто си мисля в колата на връщане от Истанбул. Точно като някое пролетно еднодневно влюбване, само за спорта и задето всичко е свежо навън, и все още мокро от снощния дъжд.

1 comment:

Anonymous said...

човек не, но познавам котка себастиан.на кратко иан. като браун! понастоящем си търси дом и се намира в пловдив. м?