10 September 2008

If you won't save me, please don't waste my time

Пия някакъв Бекс (изпих го преди малко) и мисля теории за завладяване на света в началото на октомври. Опитвам се да намеря някой да ми е хост, в момента най-официално заявявам, че приемам предложения. Освен това гледам забавни снимки на прекрасни хора, с които кроим планове за години напред, за презламаншовски студентски живот и всичко това накуп. Радвам се на В, наистина й се радвам за прекрасното лято, което е прекарала, а за моето краят не иска и не иска да дойде. Исках да прекарам една последна вечер на онзи клуб в Слънчев бряг, при това със сис преди да сме заминали за Германия. Жалко, че няма да стане, или поне не се очертава да. Не тази година.
Догодина обаче, ако всичко се нареди както искам (презламаншово), ще бъде едно прекрасно лято из страната, всичко ще е наред, тихо и спокойно (и аз също), и ще спра да търся мястото си в тази странна страна.

3 comments:

dete said...

ти някаква октомврийка революция ли се опитваш да спретнеш?недей се надява. всички дати са заети.от историята. (мамка му.тва с коментарите стои над поста. обърка ме предния път)

desert rose said...

i don't care `bout history, `cause that's not where i wanna be. ама е тъпа история де, мръзнем навън и чакаме някакъв пикльо да изпее it's my life вместо да свършваме и да отидем да пием по един горещ шоколад.

Anonymous said...

стига шоколад. насатана време за твърд алкохол.