17 September 2007

Rock'n'Roll High School

Това е положението, уважаеми зрители/читатели, дъ бест таймс ар йет ту към, обаче преди това трябва да преживеем възраждането на невероятните училищни традиции в правенето на входни нива и катми, както и в ученето на думи за ъдванст, а безсмъртните градски класици започват с кроежите и плановете си още от 9-до-10-сутринта, по време на иначе така наречената стачка. (Как започваме учебната си година? -С едночасова почивка. Майко мила.)
Нямам намерение да се хвърлям в диви идеи какъв ще бъде новият германец, или дали Ангелова по химия е онази митична Ангелова с кодово име Миглена А. (за пред директорите).
Сериозно, ще бъде рок-ен-рол хай скуул, помнете ми думите.
За бога, това го преживявам вече 11та поредна година. Феноменът "първи учебен ден" е наистина толкова безмислен, нещо като феноменът "рожден ден", който почти винаги се превръща в "рожден уийкенд", а тази година и едва ли не "рождена седмица". Но така или иначе трябва поне веднъж в годината да се появим в училище, поне да дадем по едно цвете на класната...
Това последното изречение го забравете.

Ok go.

3 comments:

Anonymous said...

и да добавим, че новата ни госпожа по биология слуша Z Rock и че други пак толкова любими учители(добре де, един) искат/а(тайно) да убият/е свекървата си.

desislava said...

ъъм?? да ги убие тайно?

BeeTLe said...

wtf?!
аз се радвам доста, че онази митична химичка не е митичната Миглена А. (да е жива и здрава майка й стара!) ... макар че и тая не е стока ...
не вярвах, че ще го кажа, но сякаш ми липсва Тодорова... поне при нея оценките бяха лесни