09 July 2007

Уиски с фъстъци

Мда, уиски с фъстъци е дневното положение в офиса, само че всъщност фъстъците са дефицит, докато уискито е в доволни количества и скрито на място, което само майка, работещите в офиса и инвеститорите знаят. Хладилникът.
Този хладилник крие тайните на офиса последните 4 години. Последната седмица чух какви ли не легенди за него. Павлина и Милена обичат да се шегуват, че ако вън е валяло, когато дойдат на работа, те си изчистват обувките с водка. Маркова, естествено, всяка една бутилка в Хладилника е маркова, при това най-често - неотворена.
Всичко останало би било наред в тази полудневна работа, ако не ми се налагаше да слушам четири часа онлайн Радио 1, в повечето случай прескачащо на малкото хубави песни. Ок, кажете ги 3 часа, като започне почивката на другите към 12 и като остана сама, си пускам някаква музика, която спасява животи.
И по принцип пиша постовете си късно вечер, когато вече почти нищо друго не може да се случи, но този път просто не можех да не разкажа за особеностите на майчините архитектурни фирми. Пък в един момент винаги ти става скучно да гледаш някакви снимки и да режеш елементи на Photoshop.
Go out and play, нали ви казвам.

1 comment:

desislava said...

оф да, музиката там е ужасна,не става за работа