09 January 2013

What if I say I'm not like the others?

Един от онези дни, в които уж не правя нищо, а се прибирам дълго, след като се е стъмнило.
Купих си Snoopy moleskine, защото няма нищо, което може да замести един Snoopy-themed moleskine. Ядох грозде, много от него, защото не ям грозде толкова често, колкото трябва.
Най-после гледах The Hobbit и си имам собствено мнение, което няма да споделя точно в момента. Говорим си за дисертации и оценки, и за метафизични въпроси без точен отговор, а всички останали хора в залата мълчат и гледат рекламите. Почти ми става гузно, но после си говорим и за реклами. Mini имат добри реклами. Irn Bru също. Повечето от рекламите, които дават преди филмите, не са добри.
След това се прибирам вкъщи. Вървя бързо и дълго, слушам силна музика и си мисля за проекти и изречения. Заобикалям клони на дървета и игнорирам анонимни обаждания.

А преди малко открих, че postgrad курсът, който исках да пробвам, е бил изтеглен от програмата. Ето това са всичките ми планове, отлитат много бързо, а аз смятам следващите месеци да работя много и да не мисля за това, защото винаги има някакъв план Б. Поне в моята история има.

No comments: