31 December 2011

Did you feel the need for change?

Последно за годината.
Тази година може би ще пропусна плановете за следващата, защото все се получава като онзи таг "от нова година" и после всичките неща, които знаеш, че никога няма да се случат, да отслабнеш, да намериш истинската любов, да спреш алкохола и цигарите, да станеш по-добър човек.
Преди дни случайно намерих миналогодишните си планове, които ме разсмяха и натъжиха, защото не се сбъдна нито един. Не исках звезди, не исках чудеса. До един момент си мислих, че все пак 2011 може да е моята година. После я намразих така, както мразих 2010. Сега не знам. Сега остава само един ден до края и се надявам само да е хубаво утре вечер, по-хубаво и по-шумно от миналата. Дали ще е възможно?
Отново се завивам през глава и си мисля за нещата които бяха. Песните и филмите на 2011; хората, транзитно минаващи оттам и тези, транзитно минаващи през главата ми. I'm here to stay. Хората, с които се запознах, без да искам; хората, с които исках да се запозная, но не можах. Единственият гиг, на който отидох. Партитата, които уважих.
Не е ли всяка година общо взето така?

2012, бъди добра. Моля.

No comments: