28 August 2011

We're doing oh the best we can

Ако съсредоточа поне част от енергията си, която изхабявам за рандъм глупости, в нещо полезно, може би в един момент ще си дооправя стаята, ще сканирам остатъка от 15000 снимки от лятото, ще се сетя да напиша на всички хора, които искам да видя, че съм си вече тук, ще довърша поне още два разказа и може би дори ще си довърша книгата. Или дори ще довърша полу-голата мацка с Death Star на раменете, която си седи така от крайно странната коледна ваканция 2010.
А сега като се замисля, че можех да се готвя за интервюта за работа или да си оправям CV-то, направо ми се плаче. Освен това нямам паспорт, което пък е много забавно.
И шоколад след полунощ винаги е било и винаги ще си остане лоша идея, когато нямам среднощни проекти, но никой не ми е виновен.
Предполагам, че в 3 сутринта има логика да спя, обаче логиката не ми е силната черта последните няколко дни. Питайте всички хора, с които водя разговори в 6 сутринта.
А Battles са наистина прекрасни, въпреки и всъщност летни, но това се разбира само ако си имал възможността да слушаш Ice Cream, докато ядеш сладолед и вървиш в 10 вечерта нагоре по главната улица към морето.

No comments: