13 March 2008

Get lost in the crowd

Много ни бива със сис да плетем истории около различни личности. Не че е кой-знае-каква тайна колко грозен е (принц) Чарлз. Всъщност никаква тайна не е.
Не е тайна новата и ми филмова програма, започваща от утре към 8 вечерта с (уви, покойния) Кристиан Немеску и продължаваща цяла седмица - иначе програмата на сфф предлагаще доста повече хубави филми, ама това е положението - няма как да е иначе при 4 реда, които са "затворени", а от останалите поне 5 са само за гости и жури.
Преди да съм се ядосала на организацията (липсата на, всъщност) си търся какво да гледам тази вечер, преминавайки бързо през сериалите, които са прекрасни ако гледаш една на всеки четири серии (в тази листа попадат Carnivale, Dexter, Buffy: the something-something), отх, който става несъизмеримо досаден с всеки следващ сезон и Скръбс, защото след-стачковите серии започват от средата на април.
Ok, next.

1 comment:

desislava said...

луда ли си, карнавалът е супер. и трябва да се гледа всяка серия. аз лично го минах за 2 дни, ама после ме беше страх да отида сама до тоалетната:)