10 September 2007

Snowboard

Нелито си има нова мания - да си сваля разни предавания на BBC Radio 2 и да ги слуша на плейъра си. Бих казала, че това са най-смислените минути, колкото и нелогично да звучи (имам предвид дебилите, коио водят някои шоута, но пък става въпрос за ВВС, няма как да са зле).
И, само за протокола, в момента ласт.фм ми е далеч зад приоритетите, пък и му се сърдя, защото не ми е отчел нито една от песните на Oasis, която слушах преди два дни. Нищо! Освен това компютърът в момента бръмчи като развален украински трактор пред разпад и освен че ще го водя на преглед при Култовия Данчо, избягвам да слушам музика от съображения за сигурност (и от малко страх).
Като споменах преглед, спокойно сис, кучо е ок, само дето ще трябва да го мажа с някакъв разтвор докато свърши, а това може да отнеме доста време. Един вид, приготвяйте спирта, приятели, защото усещам как на ден ще ми се появяват по 4-5 нови белега от кучешки зъби.
Is someone getting the best of you?
PS. Някои хора вече са започнали официално студентстването си. Да им е на късмет, и на тези които ще започнат близките седмици също.

1 comment:

desislava said...

авъъйй..ти ли трябва д го мажеш? нелчо, той ще те изяде..