29 July 2007

Gangster Trippin'

Из безсмъртните улици на Бургас, разходка от светло към тъмно или обратното, зависи от часа, музиката е предимно забавна (Мисля, че е прекалено светло и горещо за емотата. То и как ще бъде иначе, с това "черно върху черно" не се живее.) и никога не бихме искали повече, отколкото може да понесем след 3 бири, например.
В този ред на мисли (или просто в някакъв) се опитвам да поискам да разбера каквото и да е било от тези 101 реда субтитри на Inland Empire, без особен резултат обаче. С последната реплика (чиято последна дума е before и този път няма как да я сменя) си представям физиономията на Шон преди футболния мач и волно се усмихвам. Ок, Cashback не е за всеки, но това не му пречи да е приятен и забавен, и отгоре на всичко никога не разбираме кой е бил другият движещ се в спрялото време, обаче много би ми се щяло да завали сняг и да го направя този номер и аз.
Иначе как ви се струва, завършваме уъркшопа с мафия и грандиозен разгром на убийците, които всъщност са единствените врели и кипели в играта (аз и "дете на латиница"), а Sing for the moment на Aerosmith всъщност не е Sing for the moment, а е Dream On.

No comments: