31 January 2007

We Want Fun


Бам започна собствено шоу и подлуди семейството си. Стийв и Крис продължиха със стария екип, обикаляйки света и правейки всякакви глупости, съвсем в техен стил. Джони пък изпълни мечтата и образованието си, и стана актьор. При това, добър.
Четири години по-късно тези момчета взели и се събрали отново, само за да докажат, че са същите идиоти, макар и малко по-възрастни от преди. И в случая, за човек който им е гледал глупостите последните пет години, реших че трябва да ги уважавам още повече. (За справка, Джони участва в такива филми, че направо не ми се мисли за хонорара му. Ама пак се прави на клоун, при това с готовност, нали?)
В интерес на истината, ако търсите реалити-реалити шоу, това би ви предложило всичко, дори някакви неща, които по принцип никой не би искал да види, те пак ги правят пред камера. Все едно гледате как се правят каскади във някой екшън, само дето това си е екшън. Пък и колко често във филм ще чуете реплика : "Допреди минута щеше да умре, а сега си танцува."
Да да, това са момчетата, които помня - със скейтовете и байковете(и подръчните средства), и пак са на линия да си правят веселото и да ни забавляват покрай това.

3 comments:

desislava said...

кажи това какво беше, защото имам нужда точно от него

desert rose said...

Jackass, обаче не знам за по-гнусните сцени, трябва да превърташ напред.

desislava said...

не ми получаваш смс-ите никога. ставаше дума за разказите.