03 December 2006

No ID

Почивните дни са за това, за да почиваш. Затова

Пожелаха ми една шоколадова събота, но тя имаше вкус на нектар от кайсия и така ми харесва достатъчно много. Не ходих на рисуване, но това означава много по-голяма почивка, отколкото можете да си преставите. Успях да се накарам да пооправя преди, а се оказа, че единствените условия за подреждането на стая са два свободни часа и лека вътрешна мотивация. (Този път - помощ за проклетия звук на компютъра, не че стигнахме до решение и единство по случая. Следват някакви предложения за куестове, но до това има време.)
Неделята започна и се очертава да завърши скучно, без неделен сутрешен дъжд, без неделни разговори за отчаяни контролни (не, пардон, това го имаше, но темата беше изпити), но за сметка на това с ранно ставане и още по-ранно рисуване на нечовешки отвратителни капители.

The rest is still unwritten, но преди това трябва да мине изпитът във всичките му форми и дни (за което пожелавам късмет на целия випуск 2007), след което ще се отдадем на един рокендролл ден. Нали?

3 comments:

desislava said...

ти нормална ли си, да рисуваш капители, ебаси мизерниците честно

desert rose said...

И то какъв капител...А най-забавното е, че майка продължава да вярва, че ще кандидатствам и в България.

zwergkili said...

Hi neli,
ich hoffe ihr seid wieder heil zu hause angekommen. Wollte eigentlich nur mal vorbei kommen und dir eine schoene vorweihnachtszeit wuenschen.viele liebe gruesse aus deutschland!