10 November 2006

Не говори с непознати

Обществен експеримент №1 :
Колко момчета с пухени якички ще минат покрай телефоните в разстояние на около час?
За Бога, има ли си някой и най-бегла представа как изпедерастява светът? Изключвам хората от класа ми, те виждат всекидневно Ивайло vs. Николай. Но и тяхното пак е по-поносимо, донякъде. Но това, всекидневно навсякъде, където и да се обърнеш - да видиш момче с повече продукти по косата и от модели на Wella, или повече гримирано...
Всъщност броят беше доста голям, и Ели може да потвърди за което. И всички тези размисли ме доведоха до

Обществен експеримент №2:
Какво е състоянието на сайтовете за запознанства през ноември 2006, слушайки плейлист с името "тук много се крещи и май се ядат гълъби"?
Така, явно състоянието е много много по-зле, отколкото си мислех. Зарежете черно-белите моди, а след това и диско-цветните такива. Сега на мода е да си "невероятно луд техно-маняк, лицеее". И вСиЧкИ пИшАт ЕтО тАкА. Просто да те заболят очите, е?
Но не, и Dreamtale не могат да помогнат в случая, когато ми се доревава(от смях) при вида на поредната малолетна проститутка и гримирано педерастче. (Да ме извиняват всички приятели с акаунти в подобни сайтове. Вие си знаете за какво имам предвид.)
Не, не, поредна страница няма да издържа.

Изводи от Обществен експеримент №1, 2:
We are all on drugs.

9 comments:

T. said...

май ще се съглася за т.нар. сайтове за запознанства. дали откриват нещо смислено въпросните споменати образи на такива места? също и споменатия стил на "писане" - сред отвратителните неща на днешния ден.
колкото до експеримент #1: издържала си цял час в това време някъде навън на едно място? :)

BeeTLe said...

И аз точно за тва бях писала по едно време...
Как мъжете се превръщат в жени, а жените в мъже...

Сайтовете за запознанства и модата в писането и в якичките...абсолютно си права... и то си е така от край време, въпросната хаус мода, интересно ми е какво ли се задава...след чалагата и хауса о.О

desert rose said...

Метъл, Иве, метъл ще е следващото.

BeeTLe said...

То и тва имаше период, в който беше модерно...
Нещо друго ще да е ^^

T. said...

кръговрат на стиловете, както във всичко друго. може просто да се завъртят, докато не изникне нещо ново, което за се намести на челното "модно" място

desert rose said...

Де да знам, рап-метъл(Линкин Парк демек)-чалга-електронно-....рок? пънк? Макар че и пънкът е доста комерсиално в момента, визирайки Виктория от класа ни. :)
Алтърнътив/брит поп/ню уеъв??? Хахахахха, представяш ли си Яница например да се кефи на Оейзис??? Nice ^^
Но темата заслужава една хубава дискусия някой ден/вечер ;)

mimz said...

Извода рулз \m/

Съгласна съм с всичко изписано по темата, само едно нещо пропуснахте. Това, което се води "дамска мода" сега, следващата ще е "мъжка мода". Така беше с пухените якенца - едната зима за момичета, следващата и момчетата ги облякоха. И с ботушките така - сега всички си тъпчат дънките вътре. ;)

desert rose said...

Явно в Пловдив всичко върви с една зима назад. Тази мода си я има от..доста време. Дори си спомням как навръх Коледа се плъзгаме с Иво по една заледена учица и нареждаме мръсните фйешънчета. ;)

mimz said...

E, aз не съм казала че е от тази година. От доста време е така. Просто за това се сетих първо.