03 September 2006

Promises

Нужно ли е да се обяснява колко гадно може да се получи, ако не се обадиш или въобще не направиш нещо, за което изрично си обещал?
Няма да коментирам, всички си знаете какво имам предвид. Обаче понякога се получават прекалено големи издънки именно заради такива обещания и точно в момента на издънките ти идва да накараш въпросния човек да вие от болка, примерно.
В този ред на мисли, сигурно ви се е случвала и друга ситуация - ваш добър приятел да се промени заради друг човек. В такъв случай бих ви препоръчала да бягате надалеч преди гореспоменатия да е извадил тесла, лопата, трион или ютия, зависи от последния хорър, който е гледал; и меко казано не ви разкаже играта.(особено ако ви е съсед).
Освен това съм длъжна да ви предупредя за някои особено страшни причини, които могат да доведат до крайни действия и трайни увреждания на тялото и душата, като ритуално самоубийство, например. Такива причини са любимите на всички ни: забиване на компютъра, докато филмът ти е 99% свален; забиване на компютъра във всеки един момент; гледане на "образователни" филми тип "Дълбок соц"; слушане на музика тип "Особено мазен кючек" и пр.

Но, въпреки всичко, както казват добрите каки от The Pipettes
I just wanna move,
I don't care what the song's about.

5 comments:

BeeTLe said...

Хммм...мисля, че имаше нужда да дойдеш на рд-то :/ /много зъл пост е тоя.../ Така и не разбрах зарад подаръка ли не се нави... ддз :(

desert rose said...

Ама моля ти се, постът няма нищо общо с рд-то, а защо не се навих, ще ти обяснявам в ирс, ако те издиря. Ако не - ще се видим тия дни :)

BeeTLe said...

Да бе, знам, че няма нищо общо с рд-то...просто като го чета какъв е зъл и изпълнен с негативизъм, стигам до заключение, че вместо да си стоиш вкъщи и да пишеш такива лоши работи, трябваше да дойдеш да се повеселиш с нас (:
И чакам обяснението (:

desert rose said...

Предполагам, че знаеш как се чувствам, обаче когато един от най-добрите ти приятели почне да се държи като задник, понякога не ти остава нищо друго, освен един зъл пост. :)

BeeTLe said...

Знам...знам...