20 September 2006

Lovesong

Обещах си, че заглавието на всеки пост ще е заглавие на някоя песен. А, повярвайте ми, заглавия на песни има за всеки повод.
Но недейте да мислите, че това заглавие показва душевната ми настройка. Песента е страхотна, Юлика също, а двете неща са много свързани. Тя, бъдещата Психоложка, е готова навсякакви съвети, и аз ще я черпя нещо голямо (със сметана) следващия път.
Та така е то с настоящите и доскорошните парламентаристи. Нидялко, Нидялко, къде си сега, да видиш колко важна фигура в разговорите ни си?
Това е дневната ми история за душата, четвъртата клапа си е на мястото, при останалите, малко по-жива от преди.
Следват да се разучат особеностите на руския национален лов през зимата, водката и снега, музиката е от най-любимите, днешния дъжд - също. (както и събитията преди него)

Edit: Филмът от преди много постове е готов, напълно завършен и 400 мегабайтов. Но всичко останало е в процес на разучаване.

2 comments:

BeeTLe said...

1во ... кой филм?

и 2ро ... Особеностите на руския национален лов през зимния сезон, само лова, риболова, банята, политиката ... въобще всички от тая поредица що ти хрумне го имам и все се каня да го гледам, щото знам колко са яки ... и все не се наканвам ...

desert rose said...

По 2рото, почнах едната част, ама субтитрите бяха едни такива никакви, изнервих се и го спрях в началото още.

По 1вото, ще ти обяснявам после.(За да не те препращам към минали поставе, че ще се захарди много. :))