24 September 2006

Another one bites the dust

Бира събота, бира неделя. Бира от сутринта, премесена със снимки и лупинги. Бира със сладникаво осемдесеттарско диско и Queen. Бира със стара пържена царевица и бира пред компютъра. Бира за обяд, бира през деня.
Нужен ти е само един уийкенд и настроението ти е по-добро и от доброто. Не заради друго, просто има кой да ти го оправи.
От вчера, 23.09.2006г. официално са открити седмиците на странните уговорки. Утре дядо има рожден ден, а освен него, имам да оправям проблеми с още един рожденик. Вторник е ден на желанието да се направи нещо по проблемите на обществото. И кой беше казал, че "Дойде ли вторник, седмицата е свършила?" В интерес на истината, точно така си е.
После идва събота, а с нея и последният срок за изпращане на пътеписите *Panic!At the disco(also, at home)*. После рожденият ми ден; няколко входни нива; съботата, предназначена за празнуване; отспиване неделя... Да видим кога ще му се види края на всичко.
Отгоре на всичко, броено от тук, на 33 км от Бургас са няколко от вчерашните главни заподозрени за масовите безредици и нарушаване на обществения задблоков ред (и изскачане от прозорците, респект).
И така, няма какво да повтарям първия абзац всъщност. Това си го знаете всички.
Merci Beaucoup!

No comments: