28 October 2008

The freaks are rising up through the floor

Днес бях на училище до 19.20. Точно така, до 19.20. И нищо от това нямаше да бъде такъв проблем, ако за това не бяха виновни групичка зайци без явна работа и без явни задължения като домашни или занималня.
Сега няма да говоря за това, наистина, защото ще звучи крайно нагло на фона на онези, които всъщност имаха всичките седем часа (а не като нас - само последните два), да не говорим, че всъщност кой се е засилил да ходи на училище така или иначе? Айде, моля ви се.
Напоследък отвсякъде звучи само и предимно хубава музика, а под хубава знаете какво разбирам аз, наистина е толкова прекрасно щом толкова добри банди решат да издават албуми едновременно. Освен това имам много голямото желание да правя разни неща - да рисувам, да пиша и да довършвам всичко незавършено, но алтернативата да поспя час повече ме врече неусетно.
Ето как се случват тук нещата - не съвсем монотонно и еднообразно, но някои елементи от движението на елементарните частици имат нужда от подобрение. За петък още нищо не се знае.

No comments: