24 February 2007

Your Song/Lovesong

съучастници
Една хубава причина да ставаш рано сутрин - имаш повече време да губиш с приятели. И се надявам, че нямаш нищо против относно това, че всъщност се чувствам като у дома си навсякъде позволено (но това не значи, че ще ходя при Т. довечера). Жалко само, че винаги се появяват някакви хора, които по принцип не очакваш и май не са много на мястото си.
Днес си купих (най-после) "Бунтът на L" и всъщност това беше първата хубава случка за деня, без да се смята зимуването до след 7. После дадох пари за безполезна бърза литература и тройни проекти, които пък всъщност са тайната задача за лк. И пак ми е студено, и май след такива вечери ми е студено по принцип, макар че е весело и топло.
Но тук се получи прекалено лигаво, а за това далеч не са виновни магнитните бури, просто главата ми прекалено много бучи, за да се завърна към моята си реалност. И видях "Дюн" за първи път от май '06! (хъ-хъ, смее се злобно, следва звук от изстрел, който обаче е насочен към човек с А)
Клубът трябва да се казва... Все ми е тая. Къде са ти чашите?

3 comments:

mimz said...

Филма ли си си купила? Така и не можах да го гледам тоя филм и не го намерих никъде.

desert rose said...

Отиди на някъде, където продават вестници. :)

desislava said...

заради лк няма нужда да даваш каквито и да е пари, чети им блоговете просто (и тя се смее злобно) иначе клубът се казва ich-studier-arch-und-mach-damit-meinen
-koerper-kaputt-club:))